Senin, 23 April 2018

2nd Task of Softskill (Bahasa Inggris Bisnis 2)


DINI APRILLIA
13114176
4KA10
Softskill 2nd Task

PRESENT PARTICIPLES

6. Question: The speaker was trying to make his point was often interrupted vociferously
Answer: Incorrect
Reason: Because the verb “was trying” should be an adjective that is not followed by to be “was”.

7. Question: The fruits were rotting because of the moisture in the crates carrying
Answer: Correct

8. Question: Any students desiring official transcripts should complete their appropriate form
Answer: Correct

9. Question: The advertisements were announcing the half-day sale receive a lot of attention
Answer: Incorrect
Reason:  Because the verb “were announcing” should be an adjective that is not followed by to be “were”.

10. Question: The spices flavouring the meal were quite distinctive
Answer: Correct


PAST PARTICIPLES

6. Question: Those suspected in the string of robberies were arrested by the police
Answer: Correct

7. Question: The pizza is served in this restaurant is the tastiest in the country
Answer: Incorrect
Reason: Because the verb “is served” should be an adjective that is not followed by to be “is”.

8. Question: The courses are listed on the second page of brochure have prerequisites
Answer: Incorrect
Reason: Because the verb “are listed” should be an adjective that is not followed by to be “are”.

9. Question: All the tenants were invited to the Independences Day barbecue at the apartment complex
Answer: Correct

10. Question: Any bills paid by the first of the month will be credited to your account by the next day
Answer: Correct